E Hënë:
07:00 – Muzike
09:00 – Promo
09:05 – Program per Femije
10:20 – Marketing
10:25 – Muzike Popullore
10:55 – Promo
11:00 – Receta e Dites
12:00 – Promo
12:05 – Te Gatuajm me Mandin (P)
12:25 – Promo
12:30 – Hot question
13:00- Sot për Sot
13:10 –Marketing
13:15 – Mire se vjen Bebush ( R)
13:55 – Promo
14:00 – Dasma ( nga të gjitha trojet shqiptare )
15:00 – Promo
15:05 – Emision për tortën e dasmës – mënyra të ndryshme të përgaditjes së
tortave nga ekspertë nga vendi dhe bota)
15:40 – Promo
15:30 – Ke Kismet (R)
16:02 – Promo
16:05 – SMS ME SHIKUESIT (PYETJA E DITES)
17:55 – Dokumentar mbi traditat e dasmave shqiptare
18:00 – Sot për Sot
18:55 – Marketin
19:00 – Te Gatuajm me Mandin (R)
19: 55 – Promo/Reklamë
20:00 – Ke Kismet
20:55 – Promo/Reklame
21:05 – Debat me ekspertë te etnologjisë
21:35 – Promo/Reklamë
21:40 – Dasma Travel – Shqipëri
22:00 -Promo
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Intervista me çifte të njohura – dasmat e tyre
23:10 – Promo / Reklamë
23:15 – Sekuenca qesharake
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel – Muaji i mjaltit
02:05 – Promo
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Emision rreth rregullimit të nuseve
04:35 – Promo
04:40 – Emision rreth rregullimit të flokëve (R)
05:20 – Promo
05:25 – Vende / Lokacione për dasma – Prishtinë dhe Podujevë (R)
06:15 – Promo
06:20 – Dasma Fashion
07:00 – Muzike

 
E Martë:
07:00 – Muzike
09:00 – Program per Femije
10:20 – Promo
10:25 – Emison për Kepuca nusërie
10:55 – Promo
11:00 – Receta e Dites
11:25 – Promo
11:30 – Këngë popullore për dasma
12:30 – Emisioni për grimin e nuses – Angli – Wedding TV
13:00- Sot për Sot
13:10 –Marketing
13:15 – Hot Question
13:55 – Promo
14:00 – Dasma / organizimi i tyre – Angli
15:00 – Promo
15:05 – Emision informativ për ftesa
15:40 – Ke Kismet
15:55 – Marketing
16:10 – SMS pyetja e ditës
17:59 – Dekorimi i ambienteve për dasma
18:00 – Promo/ Marketing
18:05 – Sot për Sot
19:00 – Intervista me qytetarë rreth temave të ndryshme (dashuria, dasma,
lumturia)
19: 55 – Promo/ Reklamë
20:00 – Ke Kismet
21: 00 – Promo/ Reklamë
21:05 – Debat me psikologë / Stresi para martesës
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Këngë dasmash
23:10 – Promo/Reklamë
23:15 – Sekuenca qesharake
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel – Muaji i mjalitit
02:05 – Promo
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Emision informativ për rregullimin e nuseve ne Toronto (R)
04:35 – Promo
04:40 – Ke Kismet
05:20 – Promo
05:25 – Vende / Lokacione për dasma – Pejë/Istog (R)
06:15 – Promo
06:20 – Dasma Fashion
07:00 – Muzike

 
E Mërkure:
 
07:00 – Muzike
09:00 – Promo
09:05 – Fustana nusërie – Fashion
09:25 – Marketing
09:30 – Vende / Lokacione për dasma – Mitrovicë/Vushtri
10:00 – Program per femije
10:55 – Promo
11:00 – Receta e Dites
11:30 – Madam
12:05 – Fustane nusërie – Fashion
12:25 – Promo
12:30 – Emisioni informativ për grimin e nuses (Agolli)
13:00- Sot për Sot
13:15 – Emision informativ për Lulet
13:55 – Promo
14:00 – Storie dashurie
15:00 – Promo
15:05 – Emision informativ për akcesorë
15:40 – Promo
15:45 – Veshje nusërie – fashion
16:05 SMS
17:55 – Promo/ Reklamë
18:00 – Sot për Sot
18:30– Qiftet e Lumtura
19:00 – Intervista me qytetarë rreth temave të ndryshme (dashuria, dasma,
lumturia)
19: 55 – Promo/ Reklamë
20:00 – Ke Kismet
21: 00 – Promo/ Reklamë
21:05 – Debat me ekspertë/ ruajtja e mardhënieve të shëndosha në martesë
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Dashuri per Kengen
23:10 – Promo / Reklamë
23:15 – Sekuenca qesharake
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel
02:05 – Prom
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Emision rreth rregullimit të nuseve në Toronto (R)
04:35 – Promo
04:40 – Emision rreth rregullimit te flokëve
05:20 – Promo
05:25 – Vende / Lokacione për dasma – Mitrovicë/Vushtri (R)
06:15 – Promo06:20 – Dasma Fashion
07:00 – Muzike


 
E Enjte:
07:00 – Muzike
09:00 – Promo-Marketing
09:05 – Program per fëmije
10:20 – Promo
10:25 – Emision informativ rreth dasmave – Qendra Dasmore Era
11:00 – Receta ditore
11:30 – Madam
12:05 Te Gatuajm Me Mandin
12:25 – Promo/Marketing
12:30 – Emisioni informativ per grimin e nuses – Infashion
13:00- Sot për Sot
13:15 – Emision informativ për Lulet – Labi
13:55 – Promo
14:00 – Storie dashurie
15:00 – Promo
15:05 – Emsion edukativ-informativ /përgaditja e ftesave GrandDekor
15:40 – Promo
15:45 – Veshje nusërie – fashion
16:05 – SMS
18:00 – Promo / Reklamë
18:05 – Sot për Sot
18:30 – Tradita shqipëtare
19:00 – Intervista me qytetarë/temat:dashuria, dasma, lumturia…
19: 55 – Promo/ Reklamë
20:00 KE KISMET
21: 00 – Promo/ Reklamë
21:05 – Debat me eksperteë
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Aorta ( Emision shendetsor)
23:10 – Promo
23:15 – Sekuenca qesharake
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel
02:05 – Promo
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Emision informativ për Lulet – Labi (R)
04:15 – Promo
04:20 – Emsion edukativ/përgaditja e ftesave Grand Dekor (R)
05:00 – Promo
05:05 – Vende / Lokacione për dasma – Prizren/Therandë (R)
05:55 – Promo
06:00 – Dasma Fashion
07:00 – Muzike


 
E Premte:
07:00 – Muzike
09:00 – Promo
09:05 – Program per femije
10:20 – Promo
10:25 – Receta
11:25 – Madam
11:30 – Këshilla dhe ide rreth dasmës /ushqimi dhe pijet
12:00 – Promo
12:05 – Fustane nusërie – Fashion
12:25 – Promo
12:30 – Emisioni për grimin e nusës – Newface
13:00- Sot për Sot
13:15 – Promo
13:15 – Emision për ftesa- kompania Finese
13:55 – Promo
14:00 – Histori dashurie
15:00 – Promo
15:05 – Eimsion edukativ/përgaditja e nuses
15:40 – Promo
15:45 – Veshje nusërie – fashion
16:05 – Promo
16:05 – SMS
18:00 – Sot për Sot
18:30 – Fashion – fustana nusërie
18:55 – Promo/ Reklamë
19:00 – Sekuenca qesharake
19: 55 – Promo/ Reklamë
20:00 – dasmat mbreslënëse
20:30 – Dasma travel
21: 00 – Promo/ Reklamë
21:05 – Takim/prindërit e saj/tij
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Qiftet e Lumtura
23:10 – Promo / Reklamë
23:15 – Takimi i parë i çifteve
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel
02:05 – Promo
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Histori dashurie r
04:35 – Promo
04:40 – Emisioni për grimin e nusës – Newface (R)
05:20 – Promo
05:25 – Vende / Lokacione për dasma – Gjilan/Kamenicë (R)
06:15 – Promo
06:20 – Dasma Fashion
07:00 – Mirëmëngjesi Dasma


 
E Shtune:
 07:00 – Muzike
09:00 – Promo
09:05 – Program per femije
10:20 – Promo
10:25 – Muzikë
10:45 – Promo
10:50 – Përgaditja e kerrit të nusës
11:25 – Promo
11:30 – Këshilla dhe ide rreth dasmës /përgaditja e ftesave
12:00 -Qifte e lumtura R
12:30 – Këshilla dhe ide rreth dasmës /përgaditja e tortave
13:00- Sot për Sot
13:15 – Promo
13:15 – Emision edukativ për dekorin e dasmës
13:55 – Promo
14:00 – Takimi i parë – musafirë në studio
15:00 – Promo
15:05 – Emision special për dizajnin e vellos – Prizren
15:35 – Promo
15:40 – Surprizat e çifteve
16:00 – Promo
16:05 – Veshje nusërie – fashion
16:15 – Promo
16:20 – Emision interaktiv – me telefonata
17:10 – Promo
17:15 – Vallëzimet e çifteve
17:45 – Promo
17:50 – Muzikë
18:00 – Sot për Sot
18:15 – Fashion
18:55 – Promo/ Reklamë
19:00 – Histori dashurie
19: 55 – Promo/ Reklamë
20:00 – Dasmat mbreslënëse
20:30 – Dasma travel
21: 00 – Promo/ Reklamë
21:05 – Make it higher
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Muzike Folklorike
22:45 – Promo
22:50 – Muzika e javës
23:10 – Promo
23:15 – Sekuenca qesharake
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel
02:05 – Promo
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Emsion special për dizajnin e vellos – Prizren (R)
04:05 – Promo
04:10 – FASHION_ SFILATA
04:50 – Promo
04:55 – Muzike dasmash
05:20 – Promo
05:25 – Emision edukativ për dekorin e dasmës (R)
06:15 – Promo
06:20 – Dasma Fashion
07:00 – Mirëmëngjesi Dasma


 
E Diele:
 07:00 – Muzike
09:00 – Promo
09:05 – Fustana nusërie – Fashion
09:25 – Promo
09:30 – Vende / Lokacione për dasma – GJAKOVA
10:20 – Promo
10:25 – Sekuenca qesharake
10:50 – Promo
10:55 – Përgaditja e nusës
11:25 – Promo
11:30 – Këshilla dhe ide rreth dasmës /veshja kombëtare në dasma
12:00 – Promo
12:05 – Fustane nusërie – Fashion
12:25 – Promo
12:30 – Këshilla dhe ide rreth dasmës /dekorimi i veturave
13:10 – Promo
13:15 – Emision edukativ për dhuratat e dasmave – çka preferohet të dhurohet
në dasëm
13:55 – Promo
14:00 – Takimi i parë – musafirë në studio
15:00 – Promo
15:05 – Emision special për mikpritjen
15:40 – Promo
15:45 – Veshje nusërie – fashion
16:05 – Promo
16:10 – Emision interaktiv – me telefonata
17:10 – Promo
17:15 – Vallëzimet e çifteve
17:45 – Promo
17:50 – Muzikë
18:15 – Fashion – frizura
18:55 – Promo/ Reklamë
19:00 – Histori dashurie
19: 55 – Promo/ Reklamë
20:00 – Dasmat mbreslenëse
20:30 – Përgaditja e qejzit
21: 00 – Promo/ Reklamë
21:05 – Martesa tradicionale dhe moderne
21:35 – Promo
21:40 – Emision special – incidentet në dasma
22:05 – Promo/ Reklamë
22:10 – Intervista me çifte të njohura
23:10 – Promo
23:15 – Funny aksidente (video të ndryshme)
00:00 – Promo
00:05 – Dasma Travel (në Turqi vazhdim)
02:05 – Promo
02:10 – Fashion
03:30 – Promo
03:35 – Këshilla dhe ide rreth dasmës /veshja kombëtare në dasma (R)
04:05 – Promo
04:10 – FASHION_ SFILATA
04:50 – Promo
04:55 – Muzikë dasmash
05:25 – Fashion bridal
06:15 – Promo
06:20 – Dasma Fashion