044 90 20 20 Dasma Tv info@dasmatv.com

Scroll

Mirësevini në botën e Televizionit Dasma

Si televizion me aspirata të mëdha, Televizioni Dasma është krejtësisht unik në programin që ofron. Qëllimi jonë është të sjellim një diversitet programesh zbavitëse, edukative dhe informuese në mënyren më kreative të mundshme. Estetikë, modë, vende të ndryshme, kuzhina tradicionale dhe shumëçka tjetër, janë pjesë e institucionit tonë. E veçanta e Televizionit Dasma është transmetimi i kulturës universale më të bukur në botë- Dasmës. “Dasmat bëhen në parajsë”, dhe Televizioni Dasma sjell parajsën në tokë. Në këto transmetime tradita, kultura, e bukura dhe muzika lidhen nyje e fortë për të pasqyruar mrekullitë e dasmave vendore dhe jovendore. 


Pako 1

Every text, image, icon or button can be edited simply by selecting and edit it.

Pako 2

Bring vibrance to your site by setting colour & transparent with our colour overlays.

Pako 3

Learn in realtime what version works best by tracking revenue, clicks, signups.

Pako 4

Choose from hundreds of pre-built design elements, called items, by pressing the Plus
01. XHIRIMIN E DASMAVE

Brizy is a front-end page builder where what you see is what you get. We designed it so you can be in complete control.

02. FOTOSESIONE

Create up-to-date designs without writing a single line of code. Build clean, minimalistic, beautifully crafted websites

03. XHIRIMIN E SPOTEVE

No more buffering – create, style and enjoy. Our user interface was built on React – the most efficient JavaScript library.

04. XhREKLAMAVE

No matter if you've used a visual page builder before, with Brizy you'll be a pro the second you start using it. It's easy with Brizy.

Adresa

Rr.Driton Hoxha Nr.45


Email

info@dasmatv.com


Telefoni

+383 (44) 90 20 20